ŞANLIURFA / HALİLİYE - Mehmet Saçlı Ortaokulu

Nis

Şanlıurfa Valiliği tarafından yürütülen ve okulumuzda uygulanan BİGEP kapsamında 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimizin Lgs hazırlıkları destelemek amacıyla deneme sınavı gerçekleştirilmiştir.

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

HALAY EKİBİ

ÇUVAL YARIŞI

YOĞURT YEME YARIŞI

YUMURTA TAŞIMA YARIŞI

HALAT ÇEKME YARIŞI

Nis

Güzel yetişmiş bir çocuk gün gelir insanlığa nefes olur, ülkemizin makus talihini değiştirir!

Bütün uğraşımız, şairin de ifade ettiği aşkın ve inancın güneş yüzlü çocuklarını yetiştirmek...

#23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz BİGEP kapsamında velilere yönelik Aile Okulu planlaması gerçeklestirildi.

Mrt

Bakanlığımızca  2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Türkçe dersi II. Dönem I. Ortak yazılısı okulumuzda sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Valiliğimiz himayesinde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında mevsimlik tarım işçisi öğrencilerimizin durumu ile ilgili tüm idareci  öğretmenlerimizin katılımı ile toplantı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda “Sağlıklı Ergenlik Sağlıklı Gelecek” konulu seminer çalışması okul rehber öğretmenlerimiz Emine KÖSE ve Zeyneb ÇİFTCİ tarafından 6., 7. ve 8. Sınıflarımız için gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Mehmet Saçlı Ortaokulu 2. Dönem 1. Yazılı Sınav Tarihleri... Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Mrt

Okul Sporları Halk Oyunları İl Yarışmasında derece alan öğrencilere madalyonları verildi

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası münasebetiyle okulumuz öğretmen, öğrenci ve diğer personele yönelik personel tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı.

Mrt

Bigep projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen aile okulu  eğitimi velilerimizin iştiraki ile gerceklestirildi

Mrt

BİGEP kapsamında sınıf rehber öğretmenlerimiz veli ziyaretinde bulunarak öğretmen-veli-öğrenci ilişkisini artırmak hedefinde mutabakat sağlanmıştır.

Mrt

Şanlıurfa Okul Sporları Halk Oyunları İl bazında okulumuz 4. Oldu. Halk Oyunları dalında ilk kupamızı  kazandık

Emeği geçen okul idaresi, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Emeği geçen okul idaresi, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.